2013/01/19

2013, siit ma tulen!

Uus aasta on alanud täie hooga ning tuleb tõdeda, et see on ka korralikult eesmärgistatud. Selle aasta moto on lihtne: GO FOR IT and you will get it!

Käesolev aasta kujutab endast ülitöist aastat algusest lõpuni (nii spordi kui muu elu suhtes). Esimene olulisem proovikivi on juba veebruaris - juunioride MM suusaorienteerumises (JWSOC). Ja see ei jää üldse ainukeseks MMiks sel aastal, sest kindlalt ei puudu ma ka juuli alguses toimuvalt juunioride MMilt orienteerumisjooksus (JWOC) .... ning mine sa tea, ega ka täiskasvanute MMi Vuokattis pole täielikult välistanud. See muidugi kattub otsapidi teiste plaanidega, aga kui väga tahta, siis on kõik võimalik.
Juba vähem kui kuu pärast toimuval MMil Lätis on mul kõige suuremad ootused meie supertiimil Daisy, Piret, mina. Kui Daisy endaväärilise sõidu teeb, kui Piret suudab kiirelt pärast suusa MMi so-le end ümber programmeerida ja kui mina end ka korralikult kokku võtan nii suusa- kui ka orienteerumispoole pealt, siis me oleme päris ohtlik tiim. Konkurendid, hoidke alt! Toetajad, hoidke pöialt!
JWOC toimub see aasta Tšehhis. Seal toimusid ka 2011. aastal noorte euroopakad, kus saavutasin sprindis 9. koha ja tavarajal 19. kohta. Sprindi koht iseenesest on suhteliselt okei, kui mõelda, et olin esimest korda elus üldse nii suurel oj-üritusel, kuid siiski oleks saanud palju paremini ... nagu alati. Eelmisel aastal meeletul hulgal kordasaadetud vigadest olen kõvasti õppinud ning seal ei saa olla kahtlustki, et tulev hooaeg saab olema meeldejääv. Sel korral ma ei tee lolluseid ning võtan maksimumi, ma luban.

Oiii, kuidas mõtted lihtsalt vägisi kisuvad so kõrvalt oj-le ning sisimas ei jõua ära oodata, millal jõuaks kätte märts ning Itaalia laager. Ja siis on eriti tore mõelda pärast Itaalia peale mõtlemist, et juba varsti pean minema Põlvakatele -25 kraadise pakase kätte võitlema. Juhhuu, tõotab tulla fun! :)

PS! Õige orienteeruja ei ole kunagi täiesti eksinud.

4 comments:

  1. Minu pöidlad on valmis sulle kaasa elama!!!

    ReplyDelete
  2. Mina hoian ka sulle oma 2-te pöialt, et sul kõik tähtsamad võistlused hästi läheksid ja et suudaksid kogu hooaja tervena püsida (ilma vigastusteta).

    Eelkõige ma loodan, et murraksid ennast täiskasvanute MM-ile. Sa oled töökas ja ambitsioonikas tüdruk, eesmärk on sulle täiesti võimetekohane.

    ReplyDelete
  3. Super, et minusse usutakse. Aitäh sulle! :)

    ReplyDelete