2013/02/14

Muljed MMilt

Olen kõvasti maadelnud palaviku, köha ja nohuga. Hetkel on seis suht tasavägine, kuid esimesi murdumismärke on juba vastase poolt näha. Et endale pikka edu sisse tekitada ning ta taanduma sundida, võtsin vastu otsuse täna mitte startida tavaraja distantsile. Nii on mul kaks puhkepäeva, kus saan põhjalikult ravi jätkata ning veel põhjalikumalt puhata. Ma ei lähe täna isegi võistluskeskusse täieliku puhkuse ning enda hoidmise eesmärgil.

Esimest korda Eesti orienteerumise ajaloos pääsesid Eesti noor ja juunior poodiumile. Tegijateks olid loomulikult õed Kudred - Doris ja Daisy. Doris on nüüdsest Euroopa noorte meister ning Daisy maailmas teine juunior. Juhhhuuuuu, supertublid! Veelkord kallidmusidpaid ja õnnitlused teile! Terve Eesti on uhke teie üle! :)

Ja see oli alles esimene päev. Meil on 3 võistlust veel. Pöidlad hoidke endiselt kindlalt pihus!

Temperatuur on esmaspäevast saati kõikunud 36,6 ja 37 kraadi vahel. Tavaliselt on hommikuti enam-vähem või täpselt normis, enesetunne hea või parem (kuigi veidi kurnatud), pärast lõunat on siiani üles visanud ning siis enne magamaminekut on jälle langenud peaaegu normi. Hetkel 36,8 kraadi. Täna hoian end terve päev, et temperatuur kraadigi ei tõuseks, pigem langeks 36,6 kraadini. 0,4 kraadi normaaltemperatuurist erinev ei tundu palju, kuid uskuge mind, see mõjutab lihaseid, pead ja üldse organismi.
Mis iganes põhjusel selline huvitav viirus mind tabas, siis tunnen, et head see pole teinud ning olukorda samaks ma pole jätnud. Lihased on kergelt nõrgestatud olekus koguaeg ning võistluse ajal tundsin, kuidas kohati nagu oleks jõudu, aga lihtsalt ei saa lükata tugevamini, sest naljakas valupiir või nõrgestus vms tuli ette. Raske seletada täpsemalt, aga hea see polnud. Õnneks palju ei häirinud. Lisaks nõrkusetundele lihastes tundsin, et ei suuda endast maksimumi sõidus välja pigistada, aga see polnud ka suur häiriv tegur. Kokkuvõttes pigem polnud haigust tunda võistluseajal, juhuuu! :) Aga pärast pingutust viskas muidugi temperatuuri üles ja suure uimasusehunniku mulle tagasi.

Täna on eestikoondislastest veel lisaks minule võistlejaile kaasaelamas (mina ööbimiskohas voodist, teised võistluskeskuses) Piret Pärnik, Piibe Tammemäe ja Tõnis Erm.

Stardigrupid, kus on eestlased:
10:00 M17 (eeldatav võitja aeg 60-65 min)
10:10 W17 (50-55 min)
10:30 M20 (70-75 min)
10:40 W20 (60-65 min)
11:20 M21 (95-100 min)

Live results: http://live.esoc2013.lv/followfull.php?lang=en&comp=10359
GPS (M21): http://sportrec.navirec.com/ui/#18hk41s
Eestlastest on GPS usaldatud Even Toomasele.

Nonii, kõik vajalikud arvutiaknad on lahti, salvakapakid valmis, kohe lähen toon teed, võtan paar ravimit, sätin jälgimiseks omale pesa valmis ja võistlus alaku!



Mõnusat kaasaelamist! :)

No comments:

Post a Comment