2010/08/22

EMV Sprint

20.08.2010
Asukoht: Tallinna Botaanikaaed
Rada: 1,850 km
Aeg: 14:58 (8:16 min/km)
Koht: 7/13
Enne sprindi eelset kaht päeva, mil üritasin natuke liigutada end, tegin viimati trenni kella järgi 2. august ja see andis päris hästi tunda. Kaks päeva enne sprinti siis käisin korra Kaereperes sprindikaardil jooksmas ja päev enne tegin paar kiirendust, aga kahjuks seis siiski polnud kõige parem. Pulss oli tavapärasest kõrgem ja tegin väga palju mõttetuid haake. Ning loomulikult ei saanud ka suure veata rahulikult välja tulla.
Niisiis 1. punti sain väga ilusti kätte. Igaks juhuks võtsin ka natuke rahulikumalt. Teise punkti hakkasin otse minema, kuid märkasin silla moodi asja ja ei julgenud minna otse, et äkki ei või vms. Kuigi pärast tuli välja, et oleks võinud küll, sest midagi keelavat ees ei olnud. Kolmandasse ma ei jõudnud ette ära lugeda ja punktist väljudes kaldusin liiga paremale, muidu kenasti kätte. Neljandasse minnes jäi enesekindlusest puudu ja ikkagi pidin minema üht punkti kontrollima, et ega see minu oma pole, kuigi ma nägin ka enda punkti samal ajal. Viiendast kaheksandani sain enam-vähem ilusti kätte. Üheksandasse jälle mõttetu kaar enda hooletusest. Kümnendasse minnes üritasin kraavimööda minna, kuid ei saanud seda kätte ja kaldusin paremale laudteele ära, vasakule vaadates aga juba punkt paistis. Üheteistkümnenda sain ilusti kätte ja kaheteistkümnendaga läksin liiga õnne peale ja seekord õnn ei naeratanud mulle, niiet panin vägakõvasti mööda. Tulin tee peale välja ja õnneks tagasi minnes sain kohe punkti kätte. Kolmeteistkümnedasse liikudes lagendikule jõudes olin hetkeks segaduses, aga toibusin kiiresti. Viimased kaks punkti sain kenasti kätte.
Ma usun, et haakidest tuli peaaegu minutike kokku ja 12. punkti seikluse peale läks umbes 2:50-3 min. Jooksuga usun, olenemata mu seisust, väga palju ei kaotanud, mida näitab ka aegade võrdlus. Viga tuli kokku kuni 4 min ehk ideaalaeg oleks olnud ligikaudu 11 min.
Kokkuvõttes ei ole absoluutselt võitlusega rahul. Ainus, mis suu muigele võtab, on see, et lõpukiirenduse panin kinni. Naiss! :D Kuigi see on vist peaaegu ainus aeg, mida võrrelda annab üldse.
Mida järgmine kord paremini teha? Kindlasti enne võistluseid võiks mõned trennid teha, ka kaarditrenn poleks üldse paha nende hulgas. Just treeninguid jäi mul eriti väheks: käisin Ungaris 9.-16.08, 17. puhkasin ning 18. ja 19. liigutasin natuke ning enne Ungarit olin laisk ja oli kiire, viimane trenn, nagu ma ka ütlesin, kell näitab, et oli 02.08. Kaardiga polnud ka kõige parem kontakt. Kindlasti oleks pidanud rohkem ette lugema ja üldse rohkem kaarti ning suunda jälgima (jälle seesama suund, suund, suund!!). Pean harjutama endale tugevamini sisse ka seda, et enne punkti jõudmist oleks järgmisesse punkti mineku tee teada või vähemalt pool. Olgugi, et see oli sprint, oleks võinud ka rahulikumalt võtta.
Arenguruumi on kõvasti!

ESIKÜMME:

1.   Kaia Kivikas         Ilves                00:11.43  
2.   Daisy Kudre          Peko                 00:11.47  
3.   Kerstin Uiboupin     Võru                 00:12.01  
4.   Heleene Tambet       Ilves                00:12.07  
5.   Marili Zimmermann    Kape                 00:12.40  
6.   Kaisa Raudkepp       Peko                 00:13.12  
7.   Evely Kaasiku        JOKA                 00:14.58     
8.   Siiri Rist           West                 00:15.42  
9.   Kristiina Vinkel     West                 00:15.51  
10.  Marianne Möller      Kobras/Põlva SK      00:16.02  

No comments:

Post a Comment