2012/03/18

ITALIA

Kauaoodatud kaunike lõpuks käes. Siin ma olen, ITAALIAS väikeses linnas nimega Peschici. Siin on superilus. Pilte saate vaadata sealt:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1981612875682.57294.1704018412&type=3 . Jooksvalt lisan.

hommikupäike
Reis algas neljapäeval 15. märts Tallinnast kell 14.25 minu maja juurest Sütiste teelt. Ikla piiripunktis ostsime imemaitsvaid saiakesi. (Seal on, ausalt, parimad juustusaiakesed, mis ma kunagi saanud olen!) Riiga jõudsime veel valges, linnas ummikutest läbi jõudes lennujaama pimedas, poole kaheksa paiku. 20.30 pidi lennuk väljuma, tegelikult aga see juhtus umbes 21.00. Kusjuures kohale jõudis õigel ajal, 22.30 kohaliku aja järgi (edaspidi räägin ainult kohaliku aja järgi). Kihutas? Jess, sain oma elu esimese lennukisõidu tehtud! Väga mõnus oli, isegi kõrvad ei läinud väga lukku. Veidi piinasid vahepeal, kuid suhteliselt vähe siiski. Poole nelja paiku öösel jõudsime meie armsasse linna ning lõpuks, pärast pikka ootamist, helistamist jms (mina loomulikult magasin sel ajal ja polnud see nii pikk aeg midagi) viie ringis jõudsime ööbimispaika. 
Koht on  v ä g a  ilus, kaks suurt rõdu (4x6m), suur köök, kust saab suurele rõdule, kust näeb suurele sinisele Aadria merele. Sooja veega on veits kehv lugu, sest meid on seitse siin majas, aga seda jätkub max kolmele. Nojah, õpime säästma. Laager on poolenisti ka kilode langetamislaager, sest hommikul sööme peekonit ja muna, lõunal pastat vms ning õhtul midagi kerget kalaga või salatit. Loomulikult kuulub iga õhtusöögi kõrvale pokaal punast veini (pidi samuti kilodele hea olema) ning tunnike hiljem kohalik kreemjas jäätis. 


vaade köögiaknast/-rõdult

köök
esimese õhtu treening


Must love my life! :)

6 comments:

  1. Sa oled küll väga vales kohas, kui see sul Araabia meri on :)

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=dbpiPUjVPvE

    ReplyDelete
  3. Ma ei usaldaks seda peekinot, sellel võivad halvad tagajärjed olla

    ReplyDelete
  4. Oiioii, vabandust, Aadria siiski, minu viga :)

    ReplyDelete
  5. Kui panite tähele, siis seal oli muidki vigu, andke andeks, öösel kiiruga mõtlemata kirjutasin (kui see muidugi välja vabandab) :D

    ReplyDelete