2012/05/28

Pikk jutt lühidalt

Viimase nelja nädala põhiuudised:

1. eksamid on läbi ! JESS! Tegelikult juba nädal tagasi oli viimane, kuid pole lihtsalt olnud aega kirjutada siia. Parem ei hakka kirjutama, kuidas võisid minna ja ega tegelikult ei oskagi midagi asjalikku öelda. Andsin endast parima ja näis siis, millised on tulemused. Praegu on minu jaoks igatahes juba nädalake suve olnud ... mis ei tähenda kohe kindlasti seda, et olen palju puhanud, vastupidi! Võtsin endale kooli asemel suveks ühe lisakohutuse. Parem oleks, et see tülikaks ei kujune enne MMi.

2. sain juhiload. Oii, ma tegin neid kaua... lausa väga kaua .. aga tehtud said! Mitte, et oleks eksameid läbi põrunud ja nii meeletult lisatunde võtnud. Üldse mitte. Ainult autokooli sõidueksamit tegin kaks korda mingisuguse lolluse pärast, muidu kõik esimese korraga. Lihtsalt polnud aega sellega aktiivselt tegeleda ning tekkisid pikad pausid sisse. :)

3. saime Kaisa Raudkepi ja Kerstin Uiboupiniga teates W20 klassis Balti meistriteks! JESS! Lõpuks tuli ära! Juba eelmine aasta pidi tulema .. aga no ei saanud, pidin mitumitu minutit viga tegema. Seekord keskendusin sellele, et teen puhta jooksu, olen raja algusest lõpuni ülikeskendunud, teen parimad valikud ning ei lase millelgi end häirida. 96,83% ulatuses suutsingi eesmärgi täita. Super!


Tegelikult o-jooksu seisukohalt pole kohe üldse olukorraga rahul: o-vigu liiga palju ja joosta ei jaksa. Teateski punnitasin kõigest väest ning keskmine pulss oli 160 ja samm üliraske. See pulss on lihtsalt liiga madal. Võistlustel on tavaliselt ikka üle 170, aga et praegu seda sinna saada, peab kõvasti vaeva nägema. Ma ei teagi, kas see on hea või halb .. vb see on isegi hea, kuid enesetunne peaks kindlalt parem olema. Suhteliselt nukker enesetunne on, õnneks motti on veel kuhjaga, ainult rakendamist vajab. Ning samas on veel u 40 päeva aega jalg kergeks saada. Eksamiperioodil olid treeningud päris unaruses, kindlasti see on ka üks põhjus, miks hetkel nii kehv olla. Kui nüüd end kokku võtan ning targalt treenin, siis mine sa tea, everything is possible .. or at least nothing is impossible. :)

No comments:

Post a Comment