2013/07/29

Elu teiselpool maakera

Olen elusalt USAsse jõudnud ja juba rohkem kui kaks nädalat siin ka elanud. Kohaks on Boise, Idaho.

Aeg on superkiiresti läinud. Ainult viis nädalat veel jäänud. Seiklusi on olnud superpalju, inimesed on ülisõbralikud. Pooled inimesed, keda kohtan, muretsevad, kas mul on ikka piisavalt vett pudelis. Temperatuur on 40-45 kraadi suurem osa päevast, niiet joomine on ülioluline. Lisaks lahkusin ühel õhtul majast karbitäie arbuusi, kotikese küpsiste, kolme apelsini, veepudeliga. Möödunud neljapäeval sain omale külmakotikese, mille sisse saan panna oma lunchboxi ja veepudeli. Inimesed on supersupersuper! Elu on lill!

Elan koos kahe superägeda tšikiga (Triinu ja Katja) kohaliku pere juures. Perel on kaks bokserit, kes toituvad lisaks krõbinatele ka diivanitest, patjadest, tekkidest, mütsidest, naiste pesust, ilutarvetest ja meie lõunasöögist. Niiet igav pole ka kodus.

Homset päeva saan kohe problem solvinguga alustada - ratta tagumine kumm on vaja ära parandada. Lisaks on vaja viia ka teine ratas parandusse, millel ma suutsin oma esimesel päeval mõlemad kummid tössi sõita.

Ainukesed puhkepäevad on pühapäevad. Siis saame kokku Boise piirkonnas töötava suurema pundiga ja teeme koos midagi vägevat.

Homme juba jälle uus nädal. Lendame peale!

















No comments:

Post a Comment