2011/06/24

EYOC | Eeltöö

22. juuni - treening
Esimesel päeval toimus väike kaarditreening meie linnast 30 km kaugusel. Päris kerge oli kui aus olla. Kõik oli selgesti eraldatav ja nii tunnelis kui joonel püsisin enam-vähem hästi, ainus, mida oli vaja rangelt jälgida, oli suund. Seega enesetunne pärast metsaga tutvumist väga hea.
Õhtul tutvusime kena linnaga. Inimesed on üpris toredad nii palju kui nendega suhelnud oleme. Mulle hakkas tšehhi keel meeldima, see on lihtsalt vägev, selline .. teistsugune, heas mõttes naljakas. Üks järveke on samuti linnas, kuhu jubedalt tahaks ujuma minna, aga nagu selgus, siis ujumine sogase vee tõttu keelatud. Kuid kuumal päeval jalgu seal sees hoida oli super.

Õhtu veetsime tüdrukutega maniküüri tehes ja selleks kulus päris mitu tundi. Ainult Marianne ei lakkinud enda küüsi. Talle oli väga ilus sinine maniküür lõpetamiseks tehtud ja otsustas seda veel mitte maha võtta. Küünelakilõhn oli Marili ja minu toas veel järgmise päevani.


23. juuni
- jaanipäev ehk modelite päev
Hommiku- ja lõunasöögivahe oli vaba, saime lihtsalt mõnuleda ja korraks linnas käia. Nimelt eilne maniküür ei olnud veel viimase lihvi saanud. Veel oli vaja peale kanda tavaline läbipaistev lakk, mis peidaks vead. Esialgu ostis Triinu omale mingi, millele oli disco peale kirjutatud. See disco otsustas musta värvi lillaks muuta ja valge roosaks, ühesõnaga rikkus kõik ära. Niiet pidime uut lakki minema ostma. Seekord saime mingisuguse tavalise. See oli nii tavaline, et isegi läiget põhimõtteliselt ei andnud juurde, pigem võttis ära ja tegi sinise tooni natuke heledamaks. Jällegi natuke ebaõnnestunud ost, aga parem kui eelmine, vähemalt ühtlustas.
Pärast lõunat läksime kõigepealt tavaraja modelile. Ausalt öeldes mind ehmatas päris ära see kaart. Esiteks oli väga palju võsa, teiseks ei olnud metsas rohelistest midagi aru saada ning kolmandaks tundus üldse kõik väga segane olevat. Seega hakkasin täitsa kartma tavarada. Sprindi modelil, mis oli meie võõrustajalinna vanalinnaosas, tegin ainult ühe kiirema otsa, sest vihmase ilmaga olid tänavad üpris libedad ja riskima polnud mõtet hakata. Ülejäänud 10-15 minutit tegime omale lihtsalt rohelisi ja muud sellist selgeks, et teaks, millest tasub homme läbi minna ja millest mitte. Ühtlasi saime teada, et enamus riike ööbib meist üpris kaugel Event Centre'is. Oii, seda melu, mis seal võis olla.. Meiega koos ööbisid ainult itaallased ja taanlased.
Kui modelite ajal sadas vihma, siis õhtuks oli see jälle üle läinud. Enne õhtusööki mõned minutid käisime veel homsele sünnipäevalapsele Janek Piirisild kinki ostmas. Tuleb tunnistada, et ma pole vist kunagi nii kiiresti kellelegi midagi leidnud. See oli suuresti tänu sellele, et meil olid poisid kaasas, kelle pilkusid püüavad lihtsalt sellised asjad. Niiet tänud neile!

No comments:

Post a Comment